Mon10252021

Last updateFri, 23 Nov 2018 7am

Video Banjarnegara

Back You are here: Home Derap Serayu online Gendu_Gendu Rasa

gendu-gendu rasa

Ora Ngapak Ora Kepenak

(Daning Kang Mantri Cilik)


Begya kemayangan, winginane inyong melu nampa undangan Sarasehan Budaya nang Unsoed Puraketa. Ora begya kepriwe, inyong sing rumangsa dadi wong cilik, cubluk, cumbu, kelakon teyeng kumpul karo wong-wong pinter.

Read more: Ora Ngapak Ora Kepenak

BANDARA NANG BANJARNEGARA

Angger ngemben Banjarnegara due Bandara dhewek, kayane kaya kie woro-woro sekang Pramugari sedurung montor mabure mangkat.

“Dulur dulur penumpang, sedela maning montor mabur arep mangkat. Sedurunge inyong karo pramugari liyane arep nidokna cara-cara ngadepi kahanan darurat.”

Read more: BANDARA NANG BANJARNEGARA

B O Y O N G A N

Daning : Mbah Giri
Dina Jemuah Pon 17 Agustus 2012 Bangsa Indonesia  merayakan HUT ke 67. Rebo Pon 22 Agustus 2012 warga Banjarnegara mengeti Hari Jadi Kabupaten Banjarnegara sing ping 181. Nek  dideleng sekang umur, Republik Indonesia  udu amput-ampute Kabupaten Banjarnegara sebab kaceke 114  tahun. Indonesia durung merdeka Kabupaten Banjarnegara uwis lahir.

Read more: B O Y O N G A N

NUGEL BUCU

Sejeg jumbleg selawase urip, inyong nembe tau ngalami diormati, disubya-subya nang wong sedesa. Kuwe bae ajaha inyong diprentah kon makili Pak Bupati teka nang acara Ruwat Bumi lan Slametan nang Dukuh Kemiri, Desa Aribaya, Kecamatan Pagentan, rikala dina Minggu Wage tanggal 27 November 2011 kepungkur.

Read more: NUGEL BUCU

Wisata

Pariwisata di banjarnegara
Pariwisata
Banjarnegara

Perkebunan

POHON KARET
Perkebunan &
Kehutanan

Pertanian

Potensi
Pertanian

Industri

Potensi Perindustrian di Banjarnegara
Potensi
Industri

Pertambangan

Potensoi Pertambangan
Potensi
Pertambangan